Presentation

Inspirerende Sprekers

Geïnteresseerd om ons te boeken als inspirerende sprekers voor een evenement? Lees dan snel verder!

divider 4x4electric

Boek ons als Inspirerende Sprekers

Welkom bij 4x4electric. We kijken ernaar uit om onze unieke ervaringen, inzichten en levenslessen met jouw publiek te delen. Als sprekers passen we onze presentaties aan op jouw specifieke thema en doel. Verken de uiteenlopende onderwerpen die we kunnen behandelen in zowel het Nederlands als het Engels.

1. Van idee tot vertrek

Ontdek hoe ons idee is ontstaan, hoe wij het ervaarden om dit idee te delen in ons netwerk en de kracht van feedback loops. We geven inzicht in hoe we het budget berekenden dat nodig was voor de hele expeditie, en of het voldoende uiteindelijk voldoende. We delen hoe het was om van levenspartners naar zakelijke partners te groeien, en hoe we het belang van vertrouwen, complementariteit en duidelijke rolverdelingen zich bewezen heeft. De evolutie van onze partnerpakketten en de ontwikkeling van onze strategische aanpak om gelijkgestemde zakelijke partners te vinden. En onze aanpak om een publiek te vinden om te inspireren.

2. Duurzaamheid

Leer waarom we gepassioneerd werden voor een duurzame levensstijl en ontdek onze persoonlijke doelen bij het organiseren van deze expeditie. Welke verschillende reacties hebben we ervaren toen mensen ons expeditievoertuig hoorden of zagen, van andere reizigers tot lokale bevolking en douanebeambten. Laat je inspireren door de verschillende uitdagingen en kansen die we per land ontdekten als het gaat om wereldwijde energietransities. Leer van de duurzame projecten die we gedurende onze expeditie hebben bezocht en de waardevolle lessen die ze ons hebben geleerd. Ontdek de kracht van onderwijs bij het realiseren van verandering en duurzame levensstijlen.

3. Innovatieve Technologie

Verken de technologische aspecten van onze expeditie, van voertuig modificaties tot het transformeren van een reguliere gezinsauto tot een zelfvoorzienend huis. Leer over de prototype DC-DC omvormer die we gebruikten om ons expeditievoertuig op te laden met onze 60m2 zonnepanelen, de uitdagingen en oplossingen om de zonneopbrengst op een dag te optimaliseren, en het potentieel van deze innovatieve laadtechnologie. Krijg inzicht in de verschillen bij het voltooien van deze expeditie met een elektrische auto in vergelijking tot een brandstofauto, het trotseren van diverse terreinen, weersomstandigheden en culturen. 

4. Cultuurverschillen

We nemen je mee terug naar unieke ontmoetingen met diverse culturen in verschillende Afrikaanse landen en delen onze ervaringen en lessen met andere wet- en regelgeving. Ontdek de impact van onze culturele ervaringen op ons leven nu en de waardevolle inzichten die we meedragen na deze unieke expeditie. Krijg inzicht in hoe we ons hebben voorbereid om veilig te reizen en hoe we veiligheid onderweg hebben ervaren. En tot slot, hoe we nu kijken naar armoede en de inherente goedheid van de mensheid.

5. Psychologie / Emoties

We nemen je mee langs de hoogte- en dieptepunten van onze expeditie, hoe we omgingen met tegenslagen en onze relatie onderhielden tijdens meer dan 1.200 uur zitten tijdens het rijden. We delen openlijk over de impact die de expeditie heeft gehad op ons leven nu we weer thuis zijn.

Presentatie op Maat

Wij begrijpen dat elk publiek uniek is. We bieden daarom een presentatie op maat aan voor jouw unieke evenement. Of je nu een zakelijk evenement, educatief seminar, gemeenschapsbijeenkomst, of zelfs een open discussie over een specifiek onderwerp organiseert, onze onderwerpen kunnen worden aangepast om aan de interesses en verwachtingen van jouw publiek te voldoen.

Inspirational Speakers

Maarten van Pel 4x4electric

Maarten van Pel

Renske

Renske Cox

Contact us

Follow us on social media